Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

 

 

Er is geen algemene zaalwacht meer. Alleen het aangewezen team dat opent, zorgt voor de kleedlokaalverdeling (ophangen en na de wedstrijd weer opruimen).

Elk team zorgt zelf voor:

  • het digitale wedstrijdformulier
  • de papieren telformuliertjes
  • fluiten, enzovoorts.

Reservematerialen zitten in de zaalwachttas. Telformuliertjes moeten tot het einde van het seizoen bewaard blijven.

Wij gaan er vanuit dat in elk team zeker 2 mensen een account hebben om het digitaal formulier (DWF) te bedienen. Dit account is hetzelfde als het account dat je gebruikt voor de volleybalapp op je telefoon. Dit moet wel gekoppeld zijn aan je Nevobo-nummer. Nevobo gaat uit van de aanvoerder.

Wij hanteren het systeem: resultaat invoeren omdat de wifi in de Wetteling erg slecht is. Je kunt het formulier gemakkelijk bedienen op een telefoon. Toegang via de App is mogelijk.
De demo en/of handleiding voor telformulieren vind je in het profielmenu als je inlogt bij dwf.nevobo.nl.

Als je een teller/speler/coach/official/etc niet direct kunt vinden in het DWF kies dan onderaan voor 'Niet-gevonden persoon toevoegen' zodat je deze alsnog aan de wedstrijd toe kunt voegen.
Als er zaken niet volledig ingevuld zijn, kun je niet verder naar stand invullen. Dit geeft het systeem zelf aan.

Scheidsrechter: Als je gefloten hebt, moet je achteraf akkoord geven, nadat de standen zijn ingevuld.
Aanvoerder(s): Als je aanvoerder bent, moet je achteraf akkoord geven, nadat de standen zijn ingevuld.

Vaste gegevens, zoals de teamleden/rugnummers/aanvoerders/coach kun je standaard in het systeem zetten bij teambeheer. Dan hoef je vóór een wedstrijd alleen spelers te verwijderen die er niet zijn (dit kan thuis al vanaf 1 uur voor de wedstrijd). Als je nog andere vragen hebt, kun je ook bij het wedstrijdsecretariaat terecht. Dat is Chelle Claassen voor de jeugd en Manon Staal voor de senioren.