ActiveRooy D1 - BVC Holyoke D1    4-0
Setstanden: 25-18, 25-23, 25-17 en 25-19

Prima opening seizoen

De meiden van Dames 1 leken hun eerste competitiewedstrijd tegen BVC Holyoke DS 1 lastig te beginnen. Aanvoerster Loes Vervoort kon onverwachts niet spelen. Daarom moest er gespeeld worden met zes speelsters en één libero.

Maud Koppers debuteerde prima in haar 1e wedstrijd in het eerste. Ze scoorde enkele rechtstreekse aanvallen tegen de zijlijn. Kirsten Lomme was prima op dreef in haar nieuwe rol als spelverdeelster.

De eerste drie sets liep de thuisploeg mooi uit en won vrij eenvoudig met 25-18, 25-23 en 25-17. De 4e set was rommelig, waardoor ze met 12-18 achter kwamen te staan. Met een goede inhaalrace en enthousiasme werden de gasten alsnog eenvoudig afgetroefd. De set werd met 25-19 gewonnen.

Het is een beetje wennen allemaal met het weinig juichen en zingen. Maar de kop is eraf!