Venray, 5 november 2022
ActiveRooy D1 - Flamingo's '56 D4    4-0
Setstanden: 25-16, 25-23, 25-21 en 25-17

Winst in the pocket

Afgelopen zaterdag heeft ActiveRooy dames 1 een wedstrijd gespeeld tegen Flamingo´s 56 DS 4.
ActiveRooy was te sterk voor de Gennepse ploeg en heeft de overwinning gevierd met 4-0.

De eerste set gaat in eerste instantie gelijk op, maar al gauw heeft ActiveRooy de zwakke plek van de tegenstander gevonden. Manon Staal prikt makkelijk ballen in het midden en bereikt daarmee een mooie voorsprong van 9-5. De tegenstander probeert diep in het achterveld te scoren, maar het goede blok van Jessica van Doorn laat geen ballen door. De eerste set wordt gewonnen door ActiveRooy met 25-16.

De tweede set begint met de goede service van Staal. ActiveRooy staat met een paar punten voor. Helaas verliezen de dames hun concentratie waardoor persoonlijke fouten worden gemaakt. De Flamingo's maken gebruik van deze situatie en leiden de set met 7-13. Na de time-out herpakt de Venrayse ploeg zich en wordt er feller aangevallen. Loes Vervoort scoort op positie 1. Marleen Oudenhoven scoort met prikballen in het midden. ActiveRooy wint deze set met 25-23.

De derde set begint veelbelovend. De Gennepse ploeg kan de sterke servicedruk van ActiveRooy niet aan. ActiveRooy varieert met de aanvallen en staat met 21-12 voor. De Flamingo's bieden genoeg weerstand en ActiveRooy speelt een minder overtuigend spel. Toch wint ActiveRooy ook deze set met 25-21.

De vierde set begint direct met een voorsprong. ActiveRooy speelt overtuigend en Loes Vervoort scoort vanaf de 3-meter lijn. Marleen Oudenhoven scoort met het blok en Jessica van Doorn negeert het blok van de tegenstander en scoort met snelle ballen op de middenpositie.
De Venrayse ploeg viert de winst van vierde set met 25-17.

De volgende wedstrijd van ActiveRooy dames 1 wordt gespeeld op donderdagavond 17 november in de Wetteling om 20:00 uur tegen VC Trivia DS3. Tot dan!