Jeugdkamp 2020 kan helaas niet doorgaan

Beste kinderen,

Het jeugdkamp 2020 wat in mei zou plaatsvinden kan helaas niet doorgaan. De maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus laat ons helaas geen andere keus. 

We hadden graag beter nieuws gebracht, maar het is nu eenmaal niet anders. Jammer, we hadden er als jeugdleiding heel veel zin in. Niets aan te doen, belangrijker is nu ervoor te zorgen dat het virus tot stoppen wordt gebracht. Veel gezondheid voor jullie en de familie gewenst!

Groetjes van de jeugdkampleiding

Jessica, Tessa, Fenne, Twan en Joris

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo jeugdleden van ActiveRooy!

Met veel plezier kunnen we jullie vertellen dat we ook dit jaar weer op kamp gaan!!!

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en we kunnen jullie alvast verklappen dat het weer een heel gaaf kamp gaat worden. Het thema voor dit jaar is:

Alle jeugdleden vanaf 9 jaar zijn van harte welkom!

De kosten voor het kamp zijn vastgesteld op € 40,00 per persoon. Dit bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL87 BUNQ 2031 7679 68  t.n.v. Jeugdkamp ActiveRooy. Graag overmaken voor 1 mei 2020.

Eind april krijg je van ons nog een brief met meer informatie over onder andere wat je allemaal mee moet nemen. Wil jij (of je ouders/verzorgers) meer informatie, heb je vragen of opmerkingen, dan kun je ons bereiken via jeugdkamp@activerooy.nl.

Dus reserveer het weekend van 15, 16 en 17 mei met KOEIENLETTERS in je agenda voor het jeugdkamp van ActiveRooy. Opgeven kun je via het briefje wat je op de training hebt gekregen of via de website. Klik dan op de knop hieronder.

Tot gauw!

Groetjes van de jeugdkampleiding

Jessica, Tessa, Fenne, Twan en Joris

Expeditie Robinson, here I come! Ik geef me op!!