Seizoen mooi 'uitgemixt'

Na een geslaagd mixtoernooi in 2021 organiseerde het heren 1 team andermaal het mixtoernooi om het seizoen af te sluiten.

Donderdag 7 juli startte de avond met de CMV spelers die onder begeleiding van Rik Wienen een speelse warming-up afwerkten. Daardoor waren de kids de enigen die even later geheel klaar waren om te gaan volleyballen. Een half uur lang werd er met mixteams van CMV-, jeugd-, senioren- en recreantenspelers gespeeld. De CMV spelers vonden het ontzettend leuk om met allemaal ‘die grote’ mee te doen. Toen de wedstrijdjes in deze mix erop zaten was het commentaar dan ook; “hè, moeten we nou al stoppen?”. Gelukkig maakten de ranja en het zakje chips weer veel goed en gingen de jongste spelers met een voldaan gevoel naar huis.

Het volgende uur werd gespeeld met een mix van alle leden minus de CMV. Je kon merken dat er een tandje bijgeschakeld werd. Zeker teamgenoten die nu tegenover elkaar stonden probeerden elkaar met lepe balletjes of smashes te verschalken. Er werd fanatiek en sportief gespeeld. Uiteindelijk kan er maar een team winnen. De hoofdprijs van deze ronde, een mix-vlaai (hoe kan het ook anders) ging naar team 1.

Voordat de deelnemers konden gaan genieten van een versnapering in de kantine werd nog even kort het woord genomen door Chelle. Vanuit het bestuur werd namelijk een vrijwilliger extra in het zonnetje gezet en dat was Erik Broeren.
Erik heeft zich de afgelopen jaren steeds mee ingezet als vrijwilliger binnen de club en heeft veel taken op zich genomen. Begonnen met de materialenadministratie is hij steeds meer voor de club gaan doen. Inmiddels voert hij al enkele jaren de ledenadministratie en kon steeds voor andere zaken een beroep op hem worden gedaan. Een jaar geleden is hij bestuurslid geworden en in een periode waarin hij bij zijn werkgever onder grotere druk kwam te werken heeft hij de kar getrokken om invulling te geven aan de TC zaken voor het komende seizoen. Dik verdiend dat hij als vrijwilliger van het jaar een extra woord van dank kreeg.

 

De pauze die volgde was kort. In nieuw samengestelde teams ging het laatste toernooideel van start met 4 teams. Opnieuw werd er fanatiek gespeeld en opnieuw was de inzet een lekkere mix-vlaai, maar dit keer een van de luxe variant. Het winnende team was uiteraard blij met de winst en liet het zich goed smaken in de kantine.


Eerst werd er opgeruimd en gedoucht. Daarna werd het mixtoernooi gezellig afgesloten met een party waar Marleen en Pien zorgden voor een glaasje bubbels, leuke versiering, snacks en spellen.

Iedereen die heeft meegedaan, bedankt voor de komst. Volgend jaar weer!
En iedereen die heeft georganiseerd en meegeholpen, hartstikke bedankt! Het was een toffe avond.

Bekijk de foto's van de avond